Sobre Nosaltres

El nostre objectiu és posar al servei dels clients la nostra àmplia experiència en Administració de Finques per aconseguir una gestió eficaç en l’arrendament d’habitatges, locals, etc., en la gestió de Comunitats de Propietaris i assessorament en la venda d’immobles particulars.

VM3 Fincas, S.L., és una empresa constituïda a Barcelona i dedicada des de l´ any 1.980, a l’administració de finques en règim d’arrendament, Comunitats de Propietaris i compra-venda d’immobles.

Al llarg d’aquests anys hem anat adaptant la nostra empresa als últims avanços tecnològics i informàtics, unit a una formació continuada del nostre equip humà per poder oferir als nostres clients un servei altament qualificat. L’organització interna de la nostra empresa ens permet oferir a tots els nostres clients una atenció personalitzada.

La filosofia del nostre despatx permet mantenir un equip dedicat a solucionar els problemes que sorgeixen en el funcionament quotidià, oferint un tracte personalitzat amb els clients. A més de contar amb una àmplia trajectòria professional i un reconegut prestigi.

Tots els projectes són manejats amb el més alt nivell de confidencialitat. El nostre compromís de confidencialitat és d’absoluta reserva respecte a la tota informació proporcionada pel client.